Доброго дня! Хто міг би порадити хорошу ефективну мазь, яку можна використовувати для розтирання.
Є деякі проблеми з суглобами. Щось дещо знеболювальне потрібне, в першу чергу.
Мазь для суглобів
Мазь для суглобів
До лікаря зверталися? Мені здається, треба такі речі узгоджувати з лікарем. При свіжих травмах, наприклад, не можна застосовувати мазі для розтирання, особливо якщо це зігріваючі мазі.
Мазь для суглобів
Теж хотів порадити звернутись до лікаря. Самолікуванням не радив би займатись. Мав негативний досвід.
У вас є точний діагноз? Яка проблема конкретно? Адже просто розтиранням ви не досягнете результату.
У вас є точний діагноз? Яка проблема конкретно? Адже просто розтиранням ви не досягнете результату.
Мазь для суглобів
Привіт! Ви не написали, яка проблема та які симптоми хоча б. Можна було б щось конкретніше вам порадити. Я, наприклад, свого часу застосовувала мазь Апізартрон. Дієва була, в моєму випадку. У мене було травматичне ушкодження сухожиль та розтягнення м'язів на нозі.
Купувала мазі для розтирання в аптеці Подорожник. Але відповідні препарати мені призначав лікар-травматолог. Тому вам також пораджу звернутись зі своєю проблемою до кваліфікованого лікаря.

Мазь для суглобів
Эх К большому сожалению все мы стареем и нужно постепенно укреплять свой организм чтобы чувствовать себя хорошо и хотелось жить)) Так что такие сервисы как раз то что нужно.